MissyDress.se

Company name
MissyDress.se
Address
Höganäsgatan 5A, Amriswil, Switzerland
Phone
0825742154
Establishment year 2010
Employees 201-500

Reviews

This Company has no reviews. Be the first to share your experiences!
Write a Review

Questions & Answers

Have questions? Get answers from MissyDress.se or SwissYello.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.
Ask a Question

Company Details

Description
MissyDress.se är ett Kina baserat återförsäljare - märke MissyDress som är ett erbjudande variaty chica klänningar med hög kvalitet för kunder, från det ögonblick detta märke som grundades, är vårt uppdrag att erbjuda fina och bra kvalitet över hela världen. Våra primära erbjudanden är Balklänningar, Aftonklänningar, Brudtärneklänningar, Formella klänningar etc. Vi har ett ansvar för våra leverantörspartners, kunder och kollegor för att säkerställa att MissyDress produkterna tillverkas på acceptabla villkor.

MissyDress har stort antal produkter för våra kunder och nya produkter läggs till varje dag på den här webbplatsen. Vår innovativa marknadsavdelning söker ständigt efter de mest fashionabla klänningar för att locka och tillfredsställa den breda efterfrågan av vår kundbas. Vi strävar efter att förbättra kvaliteten på din upplevelse med vårt breda utbud av top notch produkter till priser botten!

På grund av den effektiva tillverkningsprocessen ger MissyDress alltid produkter med bra kvalitet. Dessutom har MissyDress massproduktion och billig arbetskraft, så de produkter den ger är till låga priser.

Vi väljer produkter att sälja baserat på deras utmärkta design och beprövad tillförlitlighet. Därför är kvaliteten garanteras. Vår QC team kommer att utföra en grundlig inspektion för att se till att produktkvaliteten uppfyller internationella ISO-kvalitetsstandarder, inte någon produkt att möta våra QC standarder kommer att returneras för utbyte. Så vi är säkra på att varje produkt som från oss, är av hög kvalitet och lämpar sig för dig.

MissyDress har goda kunskaper i farleder och väljer den bekväma leveransvägen som gör leveransen snabbare. Med tanke på den mycket sjöfart, har MissyDress proffesionella personal som tar väl hand om klänningen och packar varje bit av klänningen ganska bra. Vi erbjuder 3 sändning långt: EMS, DHL, UPS, EMS är den snabbaste metoden, och vår butik väljer ems som standard.

MissyDress respekterar din rätt till privatliv, din integritet och säkerhet yttersta vikt för oss. Vårt mål är din fulla belåtenhet och vi är inte i branschen att dela din information med andra. Alla personuppgifter lagras på vår säkra server med flera lager av brandvägg.
Working hours
  • Monday:10:00 - 18:00
  • Tuesday:10:00 - 18:00
  • Wednesday:10:00 - 18:00
  • Thursday:10:00 - 18:00
  • Friday:10:00 - 18:00
  • Saturday:10:00 - 18:00
  • Sunday:10:00 - 18:00

Verified business

Company profile is confirmed by company owner / representative person.
Last update: August 2017

Update Info
REPORT LISTING

Related Companies


Boesch-Mode AG

Bahnhofstrasse 12, P.O. Box: 8580, Amriswil

Créasphère AG

Weinfelderstrasse 30a, P.O. Box: 8580, Amriswil

Elite Modehaus AG

Poststrasse 19, P.O. Box: 8580, Amriswil

Modehaus Elite AG

Poststrasse 19, P.O. Box: 8580, Amriswil

Büchler Mode

Bielstrasse 11, P.O. Box: 3250, Lyss

Back to top